Elérhetőség
an image

Hírlevél

Google

1986. május 15.-én születtem Kecskeméten.
Már 6 évesen megismerkedtem az első számítógéppel, amit édesapám hozott haza, amin dolgozott. Mindig, amikor a gép elé ült, én is oda ültem mellé, és figyeltem őt, hogy mit csinál. Akkor még nem tudtam mit látok, de tudtam, hogy "ez a dolog" engem érdekel.
Pár évvel később az általános iskolában már jobban megismertem a számítógépeket, első "programozási kísérletem" a Comenius logó segítségével ment végbe, ahol a rajzoló kis teknőst kellet irányítani program kódokkal,az akkor még erős gépnek számító 386-os asztali PC-n 13" monitoron.
Ahogy az évek teltek, úgy fejlődött a számítógépem, és persze én is. Az érettségi után elvégeztem egy tanfolyamot, ahol programozást, web szerkesztést tanultam.
A mai napig folyamatosan fejlesztem magam, rengeteget olvasok, számítógépeket javítok, honlapokat készítek, tanácsokat adok, segítek amibe tudok.

2010 óta elkeztem dekorral foglalkozni. Elég tág fogalom, hogy mi tartozik ide: reklámtáblák, ponyvák, megállító táblák, kirakat dekoráció, autó tejes becsomagolás, épület fény/hő védő, és biztonsági fóliázása, autó kavicsfelverődés elleni fóliázás+ tükrök, belső elemek Carbonozása, és még sorolhatnám..... Kedvencem az autók kavicsvédő fóliázása, mellyel az autó karosszériája védhető meg a kavics felverődésektől.

Impossible is nothing!
              A lehetetlen nem létezik!

Ferenc
an image

Webster
an image

 

   


Egyebek


Google PageRank
anti spam
connection speed test
Users Online

IP